Over ons

Woensdag 1 december 2021. De datum dat onze prachtige dochter Lina is geboren. Mijn vriendin wou heel erg graag zonder pijnbestrijding bevallen en al gauw kwamen we bij de Elle TENS 2 uit.

Toen de weeën begonnen gingen we direct met de TENS aan de slag en toen merkte we dat het helaas voor mijn vriendin helemaal geen effect had… blijkbaar hoorde ze bij de minder dan 20% waar het niet werkt…

Op dat moment was dat even balen maar later hadden we het hier nog over, en merkten we dat wij beide geen spijt hadden dat we de TENS hadden geprobeerd. Het gaf ons beide een gevoel van controle. Controle over iets waar je eigenlijk geen controle over hebt maar zo voelde het wel in de weken voordat de bevalling begon. Het mooiste is natuurlijk als de TENS iets voor je kan betekenen en gelukkig is dit bij 80% van de vrouwen ook zo maar wij hebben zelf ondervonden dat het ook een fijn gevoel geeft om het apparaatje klaar te hebben liggen want uiteindelijk weet je pas in welke groep je valt op het moment dat de weeën bezig zijn.

Lina

Heb je een vraag? Neem contact met ons op en wij zullen je dan zo spoedig mogelijk antwoorden!

Contact formulier

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


WhatsApp

WhatsApp Wij zijn bereikbaar via WhatsApp op nummer: 06 8298 7615